Tule meille töihin Helsinkiin tai Lahteen

 

Me Yövyllä haemme nyt mukavaan ja nuorekkaaseen joukkoomme asiakaspalvelijoita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tule meille töihin ja auta tekemään asiakkaidemme Helsingin tai Lahden vierailusta ainutlaatuinen.

 

Työtehtäväsi ovat itsenäisiä sekä vaihtelevia ja sisältävät muun muassa:

  • asiakaspalvelua ja aulapalvelusta huolehtimista. Otat vastaan kokous-, toimisto- ja majoitusasiakkaita ympäri maailmaa ja autat tekemään heidän vierailusta mahdollisimman sujuvan.
  • majoitusvarausten käsittelyä ja viesteihin vastaamista suomeksi ja englanniksi
  • kokousvarausten seurantaa ja kokousasiakkaiden auttamista
  • muita respan tehtäviä sekä toimipisteen juoksevista asioista huolehtimista

Etsimme positiivisia ja reippaita tiimiläisiä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta. Etsimämme henkilöt ovat oma-aloitteisia ja itsenäisiä sekä auttavat asiakkaitamme sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Muu kielitaito on ehdottomasti plussaa. Sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä etkä pelästy pientä vilskettä.

Katsomme aikaisemman työkokemuksen esim. hotellin vastaanotosta tai muista vastaavista tehtävistä eduksi, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät kasvavassa yrityksessä. Helsinkiin etsimme kokoaikaista työntekijää ja työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Lahden paikka on osa-aikainen ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Työt alkavat kummassakin toimipisteessä 2. toukokuuta.

Helsingin toimistomme on keskeisellä sijainnilla Sähkötalossa, Kampin kaupunginosassa. Lahden toimipiste sijaitsee vuorostaan idyllisellä Hennalan kasarmialueella. Teemme töitä kahdessa vuorossa, ja työajat sijoittuvat arkisin klo 7.30–20.00 välille sekä viikonloppuisin 12.00–18.00 välille.

Jos kiinnostuit Helsigin tai Lahden paikasta, lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen khuong.le@expliving.com.