Koe Helsinki kolmessa päivässä

Helsinki on kaupunki täynnä kivaa tekemistä.
Näillä vinkeillä itse suomalainenkin kokee Helsingin parhaimmat puolet!
Näistä riittää tekemistä päiväksi tai vaikka koko viikonlopuksi.

Allas Sea Pool

Tässä on kokemus, jota et halua jättää väliin!
Tämä moderni merikylpylä sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa. Allas Sea Pool ei ole perinteisimmästä päästä oleva saunakokemus, sillä täältä löytyy ulkoilma-altaita ja saunomisen lisäksi rakennus toimii ravintolana, kahvilana sekä hyvinvointikeskuksena. Allas Sea Pool koostuu kolmesta sähkölämmitteisestä saunasta; yksi naisten sauna, miesten sauna ja tilaussauna. Saunat ovat auki ympäri vuoden. Talvella voit nauttia kokemuksesta lämmitetyssä uima-altaassa, ja jos olet tarpeeksi rohkea, voit pulahtaa aitoon merivesialtaaseen!

Allas sea pool Helsinki
Rock Church Helsinki

Temppeliaukion kirkko

Tämä vuonna 1969 valmistunut kirkko louhittiin suoraan peruskallioon ja se sijaitsee kaupungin ytimessä, Fredrikinkadun päässä. Temppeliaukion kirkko toimii erinomaisena paikkana konserteille akustisten ominaisuuksien ansiosta. Kupoli on valmistettu kuparista ja lukuisat ikkunat tekevät kirkosta valoisan ja kauniin päiväsaikaan. Yli puoli miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa vierailee kyseisessä kirkossa vuosittain.

Cafe Regatta

Regatta on pieni, mutta kodikas punainen mökki meren rannalla. Siellä on aina tarjolla tuoretta kahvia ja korvapuustia. Tämän kahvilan ainutlaatuisuus houkuttelee sekä paikallisia että matkailijoita. Regatta on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee Helsingin Töölössä. Kesäisin kahvin voi nauttia ulkoterassilla ja kahvilan vieressä voi harrastaa erilaisia kesäaktiviteettejä, kuten suppailua ja melontaa. Talvella ulkonuotiopaikka lämmittää asiakkaita!

Helsingin Kaupunginmuseo

Senaatintorin kulmalla, Tuomiokirkon lähellä, sijaitsee Helsingin kaupunginmuseo. Tähän museoon on aina ilmainen pääsy ja se on ainoa museo maailmassa, jonka teemana on Helsinki. Museossa pääset tutustumaan Helsingin tapahtumarikkaaseen historiaan sekä jatkuvasti muuttuvat näyttelyt saavat asiakkaat palaamaan takaisin.

Löyly

Paljon puhuttu Löyly on yksi uusimmista ja suosituimmista yleisistä saunoista kaupungissa. Iso puinen rakennus Hernesaaren rannassa ei ole ainoastaan sauna, vaan myös ravintola ja näkemisen arvoinen arkkitehtuurinen kokonaisuus. Perinteisen puusaunan lisäksi Löylyssä saa nauttia savusaunasta ja avannosta. Löyly sopii hyvin myös illanviettopaikaksi!