Asunnon omistaja – vuokraa asuntoasi kanssamme

Vuokraa asuntosi joustavasti meille kalusteilla tai ilman. Huolehdimme asunnostasi ammattilaisen otteella ja saat meistä luotettavan vuokralaisen. Samalla säästyt uuden vuokralaisen etsimiseltä.
Joustavat sopimukset

Voit vuokrata asuntosi meille pitkällä vuokrasopimuksella tai vaihtoehtoisesti lyhyeksi aikaa ollessasi itse väliaikaisesti muualla. Teemme sopimuksen joustavasti tarpeidesi mukaan. 

Taattu tuotto ja kattavat vakuutukset

Vuokratessasi asunnon meille saat taatun vuokran ja kattavat vakuutukset asuntoosi. Vakuutamme sekä kiinteät kalusteet että asunnon irtaimiston. Mikäli vuokraat asuntosi meille ilman kalusteita, kalustamme sen puolestasi.

Siivous ja huolto

Asuntosi siivotaan jokaisen majoittujan jälkeen siivousalan ammattilaisen toimesta. Valvomme asuntoasi jatkuvasti ja huoltomiehemme korjaa mahdolliset puutteet heti.

Asunnon markkinointi

Asunnoissamme yöpyvät yritysasiakkaat, väliaikaista asuntoa tarvitsevat sekä matkailijat. Asuntomme ovat varattavissa matkailu- ja asuntoportaaleissa sekä internetsivuillamme.

Millaisia asuntoja etsimme

Vuokraamme ensisijaisesti asuntoja Helsingin keskustan tuntumasta, mutta voit ehdottaa vuokrattavaksi asuntoja myös muualta. Vuokraamme yksittäisiä asuntoja sekä usean asunnon kiinteistöjä. Kaikkien asuntojen tulee olla siistissä kunnossa.

Ota yhteyttä

Kysy lisää sähköpostilla osoitteesta info@expliving.com tai puhelimitse numerosta +358 29 1700 851. Asiakaspalvelumme sijaitsee osoitteessa Kampinkuja 2, 00100 Helsinki. 

Lue lisää asunnon vuokrauksesta Yövy.fille

 

"Hyvin on mennyt vuokranantajan vinkkelistä, ei häiriöitä ja vuokrat ovat tulleet ajallaan."

Jukka, Eerikinkatu

Ota yhteyttä ja laita asuntosi tuottamaan