Asunto yhdeksi yöksi tai koko vuodeksi

Kalustetut asuntomme ovat varattavissa yhdestä yöstä useaan kuukauteen. Muutaman yön tai viikon varaukset voit varata suoraan nettisivujemme kautta, pidempiaikaiseen majoitukseen teemme sinulle sopivan tarjouksen. Kysy lisätietoja pitkäaikaisesta majoituksesta osoitteesta info@expliving.com.
Kodinomainen majoitus

Asuntomme ovat täysin kalustettuja ja muuttovalmiita. Kalusteiden lisäksi löydät uudesta kodistasi television, pyykin- ja astianpesukoneen. Mukaan tarvitset vain matkalaukun.

Asunto joustavasti käyttöön

Saat asunnon käyttöösi juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset. Ei sitoutumista pitkiin vuokrasopimuksiin eikä isoja vuokravakuuksia.

Ei lisäkustannuksia

Asunnon vuokra sisältää internetin, kaikki kalusteet, sähkön, veden ja loppusiivouksen. Ei piilotettuja kuluja eikä epämiellyttäviä yllätyksiä.

Huolto 24/h

Vahingon sattuessa huoltomiehemme on tavoitettavissa 24/h. Asiakaspalvelumme puolestaan palvelee joka päivä iltaan asti. 

Yksiöistä perheasuntoihin

Työmatkalla yksin tai putkiremonttia paossa perheen kanssa? Asuntovalikoimaamme kuuluu paljon yksiöitä, kaksioita ja isompia perheasuntoja.

 

Asiakaspalvelu ja avainten nouto

Asiakaspalvelumme sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Kampinkuja 2, Sähkötalo. Avaimet asuntoosi saat asiakaspalvelustamme.