Laita asuntosi tuottamaan Airbnb-houstauksella

Vuokraa oma asuntosi meille joustavasti kalusteilla tai ilman. Huolehdimme asuntosi Airbnb-hostauksesta ammattilaisen otteella ja olemme luotettava vuokralainen. Saat asunnollesi maksimaalisen tuoton ja säästyt samalla uuden vuokralaisen etsimiseltä.
Airbnb hostaus
PAREMPI TUOTTO & JOUSTAVAT SOPIMUKSET

Airbnb-houstaus on moderni tapa ansaita asunnolla normaalia markkina-arvoa parempaa tuottoa. Optimoimme hinnoittelumme kysynnän mukaan ja maksimoimme aina tuoton asunnollesi. Voit vuokrata asuntosi meille pitkällä vuokrasopimuksella tai vaihtoehtoisesti lyhyeksi aikaa ollessasi itse väliaikaisesti muualla.

ANSAITSEMME VAIN SINUN TIENATESSA

Veloitamme palvelustamme ainoastaan toteutuneiden yöpymisten mukaan. Palvelussamme ei ole kiinteitä kuluja ja maksuja. Maksat palvelustamme 30% komission asuntosi saaman voiton mukaan.

Asunnon vuokraaminen yritykselle
Asunnon vuokraaminen matkaajille
Siivous ja huolto

Asuntosi siivotaan jokaisen majoittujan jälkeen siivousalan ammattilaisen toimesta. Valvomme asuntoasi jatkuvasti ja huoltomiehemme korjaa mahdolliset puutteet heti.

Asunnon markkinointi

Asuntomme ovat varattavissa sivuillamme sekä kaikissa tärkeimmissä matkailu- ja asuntoportaaleissa, kuten Booking.comissa ja Airbnb:ssä. Markkinoimme asuntojamme aktiivisesti, ja täten varmistamme parhaan mahdollisen tuoton asunnollesi.

Oman asunnon airbnb hostaus
Oman asunnon vuokraaminen
TARJOA KOTISI SELLAISENA KUIN SE ON

Voit tarjota asuntoasi meille kalusteilla tai ilman kalusteita. Mikäli asuntosi on ilman kalusteita stailaamme ja kalustamme asuntosi puolestasi.

HOIDAMME KAIKEN PUOLESTASI

Asunnon vuokraaminen kauttamme on helppoa ja huoletonta. Voit vuokrata asuntosi meille esimerkiksi pidemmän ulkomaan reissun ajaksi. Pidämme hyvää huolta asunnostasi ja tarkistamme sen jokaisen vierailijan jälkeen. Palvelumme sopii heille, jotka haluavat helposti ja vaivattomasti maksimaalisen tuoton asunnollensa.

Asunnon laittaminen lyhytaikaiselle vuokralle

"Hyvin on mennyt vuokranantajan vinkkelistä, ei häiriöitä ja vuokrat ovat tulleet ajallaan."

Jukka, Eerikinkatu

Ota yhteyttä ja laita asuntosi tuottamaan